סלט מתכון במרינדה יכול להתבצע בסביבות 23 שעות ו -35 דקות. המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני משרת 8 . מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. 9 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך אפונה, שעועית ירוקה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 44%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט במרינדה, סלט שעועית במרינדה, ו סלט במרינדה מהירה.
הוראות
1
מערבבים יחד את האפונה, התירס, השעועית הירוקה, הפימנטוס, הסלרי, הפלפל והבצל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
שעועית ירוקה
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
בסיר על אש בינונית, שלבו את הסוכר, הפלפל השחור, המלח, השמן והחומץ. מביאים לרתיחה ויוצקים על סלט; מערבבים היטב לציפוי. מכניסים למקרר למשך 24 שעות.
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות וילמט עמק כרמים דיז ' ון שיבוט שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
וילמט עמק כרמים דיז ' ון שיבוט שרדונה
האף נפתח בניחוחות של לימון, אגס, אגוזי לוז ודבש. הזר עובר ללגימה שמנת בינונית ומציעה טעמים של תפוז, שמנת מתוקה, וניל, קרמל וציפורן. איזון חומציות משאיר את היין מרענן, עם גימור מתמשך ואידיאלי לזיווג מזון.התאימו למנות פירות ים עשירות כמו שרימפס בגריל או סקמפי פירות ים, פשטידת סיר עוף או מרקים שמנת, מנות אורז או תפוחי אדמה, סלטים טריים עם ויניגרטות וגבינות קשות כמו צ ' דר לבן מיושן.