סלט בקר וטופו חריף דורש בערך 41 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 172 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי נענע קרועים, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו Ma-Po טופו (שעועית פיקנטי עם בשר בקר), סופר פודס סלט טופו חריף, ו סלט שומשום טופו חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים טופו על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים במגבות נייר נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
תן לעמוד 30 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
3
מערבבים את החסה ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות בצל) בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ