סלט ברוקולי
סלט ברוקולי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. אם יש לכם מלח, אפונה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3675 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי, אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי, ו סלט ברוקולי תוצרת בית-סלט קל וטעים שאינו דורש בישול.
הוראות
בלנש את הברוקולי: להביא סיר גדול של מים, מלוח עם כפית מלח, לרתיחה.
הוסף את פרחי הברוקולי. מבשלים 1-2 דקות, תלוי כמה פריך אתה רוצה את הברוקולי.
דקה אחת תהפוך את הברוקולי לירוק ותשאיר אותו פריך למדי. שתי דקות יבשלו את הברוקולי, אבל זה עדיין יהיה מוצק. הגדר את הטיימר שלך ואל תבשל במשך יותר מ 2 דקות, או הברוקולי יקבל רגשני.
מסננים את הברוקולי ומיד לשים לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר ברוקולי מתקרר, לנקז אותו היטב (טפיחה יבשה על מגבת תה נקי או לשים טווה סלט כדי להסיר לחות עודפת).
להקציף יחד מיונז, חומץ סיידר ודבש.
מערבבים פרחי ברוקולי, שקדים, בייקון מתפורר, בצל קצוץ, ואפונה בקערת מנה גדולה.
להוסיף רוטב לסלט ולזרוק לערבב היטב. (הערה ייתכן שלא צריך את כל ההלבשה.)
צ ' יל ביסודיות לפני ההגשה.