סלט ג'יקמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט Jicama. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 150 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוזי טבור, בוטנים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו סלט ג'יקמה, סלט ג'יקמה, ו סלט ג'יקמה (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד, ג ' וליאן jicama, סלק, וגזר לשלב בקערה גדולה.
חותכים את קצות התפוזים. באמצעות סכין קילוף, להסיר את הקליפה ואת הדורית מן התפוזים, בעקבות עקומת הפרי. פרוס בכל צד של הממברנות כדי להסיר את הקטעים.
העבר את המקטעים הכתומים לתערובת jicama.
לסחוט מספיק מיץ מן הממברנות לתוך קערה, כדי להפוך 1/4 כוס.
מקציפים את מיץ הלימון לתוך מיץ התפוזים. תוך לטאטא, טפטוף בשמן כדי להפוך ויניגרט חלקה.
יוצקים את ויניגרט מעל תערובת jicama, לזרוק מעיל, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מעבירים את סלט הג ' יקמה למגש ומפזרים את הבוטנים.