סלט החזיר המבוקש לעתים קרובות של פריחת החורף
חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא חרדל חום, בצל, מלפפון חמוץ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: סלט הדר חורף עם פריחת תפוז מים, זיתים ודבש, סלסה המבוקשת ביותר של טי-רוד, ו מטבל תרד תמיד מבוקש.
הוראות
לעבד את החזיר במעבד מזון עד קצוץ דק אבל לא דביק, על 6 או 7 פולסים. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות.
מניחים את הבשר קצוץ דק בקערה גדולה ולהמשיך לעבד את הבשר הנותר.
מוסיפים את המיונז, הבצל, התבלין והחרדל לבשר החזיר המעובד.
מערבבים היטב, ואם התערובת יבשה מדי, מוסיפים עוד מיונז. מקררים עד ההגשה. הבצל המיובש לספוג חלק הלחות מן המיונז להתענג אז ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מיונז לפני ההגשה.