קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםסלט
אירועיםחורף
מגזין

סלט החזיר המבוקש לעתים קרובות של פריחת החורף

סלט החזיר המבוקש לעתים קרובות של פריחת החורף
חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא חרדל חום, בצל, מלפפון חמוץ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: סלט הדר חורף עם פריחת תפוז מים, זיתים ודבש, סלסה המבוקשת ביותר של טי-רוד, ו מטבל תרד תמיד מבוקש.

הוראות

1
לעבד את החזיר במעבד מזון עד קצוץ דק אבל לא דביק, על 6 או 7 פולסים. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מניחים את הבשר קצוץ דק בקערה גדולה ולהמשיך לעבד את הבשר הנותר.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את המיונז, הבצל, התבלין והחרדל לבשר החזיר המעובד.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
חרדלחרדל
בצלבצל
להתענגלהתענג
חםחם
4
מערבבים היטב, ואם התערובת יבשה מדי, מוסיפים עוד מיונז. מקררים עד ההגשה. הבצל המיובש לספוג חלק הלחות מן המיונז להתענג אז ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מיונז לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל יבשבצל יבש
מיונזמיונז
להתענגלהתענג