צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט הליבוט סביצ'ה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לכם אגבה, שמן זית, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הליבוט סביצ'ה, הליבוט סביצ'ה, ו סביצ'ה הליבוט קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס גיליון אפייה קטן עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
באמצעות מברשת מאפה, מברשת טורטיות משני הצדדים עם שמן זית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
3
חותכים כל טורטייה למשולשים 8 ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עד הזהב ופריך, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
לסביצ 'ה: בכוס 8 על 8 אינץ' או צלחת אפייה קרמית, מערבבים יחד את ההליבוט, מיץ לימון, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל. מכסים את המנה ומקררים במשך 3 שעות, תוך ערבוב באמצע זמן הקירור כדי להפיץ את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
1 תות, קלוף
תלת עצות, גזוז
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
לסלט: בקערה בינונית, מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ ליים, אגבה, מלח ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את הבצל הירוק, עגבניות, אבוקדו, חלפיניו ופטרוזיליה. לזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
כדי להרכיב: מחלקים את הסלט והכפית לתוך 4 כוסות מרטיני גדולות או 4 קערות סלט קטנות.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.