קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

סלט הליבוט סביצ'ה

סלט הליבוט סביצ'ה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט הליבוט סביצ'ה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לכם אגבה, שמן זית, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הליבוט סביצ'ה, הליבוט סביצ'ה, ו סביצ'ה הליבוט קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס גיליון אפייה קטן עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
באמצעות מברשת מאפה, מברשת טורטיות משני הצדדים עם שמן זית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
חותכים כל טורטייה למשולשים 8 ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עד הזהב ופריך, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
לסביצ 'ה: בכוס 8 על 8 אינץ' או צלחת אפייה קרמית, מערבבים יחד את ההליבוט, מיץ לימון, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל. מכסים את המנה ומקררים במשך 3 שעות, תוך ערבוב באמצע זמן הקירור כדי להפיץ את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
לסלט: בקערה בינונית, מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ ליים, אגבה, מלח ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את הבצל הירוק, עגבניות, אבוקדו, חלפיניו ופטרוזיליה. לזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
כדי להרכיב: מחלקים את הסלט והכפית לתוך 4 כוסות מרטיני גדולות או 4 קערות סלט קטנות.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מסננים את סביצ ' ה וכפית על גבי הסלט.
10
מקשטים עם צ ' יפס טורטייה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)

מרכיבים

11 קילו קישואים,קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית1גדולאבוקדו, קלופים, זורעים וחותכים לקוביות 1/2 אינץאבוקדו, קלופים, זורעים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה16ריבס, קצוץ טרי או קפואטורטיות תירס 6 ל-7 אינץ 4טורטיות תירס 6 ל-7 אינץ 42(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים3בצל ירוק, ירוק חיוור וחלקים לבנים בלבד, פרוס דקבצל ירוק, ירוק חיוור וחלקים לבנים בלבד, פרוס דק283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה הליבוט, עור וחותכים לקוביות 1/2 אינץפילה הליבוט, עור וחותכים לקוביות 1/2 אינץ1קטןחלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרי (מ 2 לימונים גדולים)מיץ לימון טרי (מ 2 לימונים גדולים)1גדולגרידת לימוןגרידת לימון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים טרי (מ 3 עד 4 לימונים גדולים)מיץ ליים טרי (מ 3 עד 4 לימונים גדולים)2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרי (מ 2 לימונים גדולים)מיץ ליים טרי (מ 2 לימונים גדולים)2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3עגבניות, זרע וקצוץ לחתיכות 1/2 אינץעגבניות, זרע וקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.