סלט טגי טטר
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, סלט טאנגי טייטר עשוי להיות מתכון מרהיב ללא חלב לנסות. תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 262 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך חומץ יין לבן, שום, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 79% . מתכונים דומים: סלט טאנגי טאטר , סלט טאטר טאטר מתוק וסלט טאטר טאטקו .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שמים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים ב-2 סנטימטרים. ממליחים היטב ומביאים את המים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ-15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, שומרים 1 כוס מים בקערה נפרדת. מחזירים את הסיר לכיריים על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבייקון ומטגנים עד שהוא פריך, ואז מוציאים אותו לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מסירים בזהירות את כל פרט ל-3 כפות שומן בייקון ומחזירים את הסיר לאש.
מוסיפים את השום, בצל ירוק, ג'לפנוס, פפריקה, מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם. מבשלים על אש בינונית עד שהבצל והג'לפנוס רכים, כ-3 דקות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהירקות מצופים בצורה אחידה, כ-2 דקות. מערבבים פנימה את הסוכר, החומץ וכוס מים שמורה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שמסמיך ומצטמצם מעט, כ-3 דקות. מערבבים פנימה את תפוחי האדמה ואת הבייקון הפריך.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. פרנסיס פורד קופולה Votre Sante Chardonnay עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה Votre Sante Chardonnay]()
פרנסיס פורד קופולה Votre Sante Chardonnay
ה-Votre Santé Chardonnay משנת 2010 יוצר איזון מקסים בין פירות מתוקים, תווי הדר טעימים וסיומת וניל מתובלת, מספק בושם עדין של אפרסקים, לימונים ואגסים מתובלים יחד עם טעמים עזים של תפוחים, אננס ווניל קלוי. הולך טוב עם גבינה כחולה, דגים ופסטה.