סלט טונה טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט טונה טרי. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם סטייק טונה, טרגון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט טונה טרי, סלט טונה טרי, ו סלט טונה טרי (או סלמון) (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל שני הצדדים של לחם עם ספריי בישול; טוסט.
מפזרים טונה עם מלח ופלפל; מעיל עם ספריי בישול.
מחממים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה; לבשל טונה 2 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. מגניב 5 דקות; לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מערבבים רוטב טרגון בקערה קטנה.
מערבבים ירקות, עגבניות ובצל בקערה; לזרוק עם רוטב.
להוסיף טונה ולחם; לזרוק היטב.