סלט ים תיכוני עם עוף בגריל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. 176 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, סוכר, זיתי קלמטן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 97%. ציון זה הוא סופר. נסו סלט עוף בגריל ים תיכוני, סלט עוף ים תיכוני בגריל, ו סלט עוף בגריל ים תיכוני עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
הסר את העור מחזה העוף. פורסים את חזה העוף מהעצם ופורסים כל חתיכה לרוחב אופקית כדי לקבל 4 חתיכות גדולות ודקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
עצם
4
כשהגריל חם, מברישים את סורגי הגריל בשמן בישול כדי למנוע מהעוף להידבק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מפזרים את נתחי העוף במלח ופלפל וצולים 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חתיכות עוף
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
תן לנוח כמה דקות, ולאחר מכן פרוסות לרצועות, אם תרצה.
7
בקערה גדולה מקציפים יחד את שמן הזית, התיבול האיטלקי, הסוכר, מיץ הלימון, מחצית הגרידה ומתבלים בקורט מלח ופלפל. (שמרו את המחצית הנותרת של גרידת הלימון למתכון אחר.) שמרו 2 כפות מהרוטב לטפטוף מעל החלק העליון של הסלט.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
מלח ופלפל
מיץ לימון
גרידת לימון
שמן זית
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מוסיפים את השעועית הירוקה, הזיתים, הגבינה, הבצל והחסה לרוטב שנותר, וזורקים לציפוי אחיד. מחלקים את הסלט באופן שווה בין 4 צלחות או 1 מגש גדול ומעליו את העוף הפרוס.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וי די רומאים שרדונה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.