סלט ירקות חורף פריך עם זיתים וצלפים הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 1 שעה ו 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, רדיקיו-חצוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו סלט תפוחי אדמה עם זיתים, צלפים ופרמזן, סלט כרובית עם זיתים ירוקים וצלפים, ו סלט תפוחי אדמה עם זיתים, עגבניות וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את פרחי הברוקולי ואת blanch רק עד פריך, על 3 דקות; לנקז, לצלול לתוך מי קרח לנקז היטב. ללטף את הברוקולי יבש לחלוטין. חזור עם פרחי הכרובית. באמצעות מנדולינה, פורסים את נייר השומר דק.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה קטנה, לשלב את כף 1 כל זיתים קצוצים צלפים עם גרידת לימון, חרדל ושום.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את החומץ, ואז מקציפים בשמן הזית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים חצי מהרוטב לתוך קערה גדולה.
6
מוסיפים את הכרובית, ברוקולי, זיתים שלמים וצלפים וזורקים; בואו לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את כל הירקות הנותרים, מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף עוד רוטב אם תרצה וזרוק שוב.
9
מקשטים את הסלט עם שברי שומר ומגישים, עוברים את הרוטב הנותר ליד השולחן.