סלט ירקות עם קארי ויניגרט ומוצרלה טרי
סלט ירקות עם קארי ויניגרט ו Mozzarellan טרי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך חומץ יין, בזיליקום, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. נסו סלט חזיר כפרי עם מוצרלאן טרי ובלסמי-מולסה ויניגרט, קארי ירקות טריים, ו Mozzarellan וסלט בזיליקום עם ויניגרט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 30 שניות.
מוסיפים את אבקת קארי ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. לגרד את התערובת לתוך קערה קטנה ולתת מגניב.
מקציפים בשמן זית ושמן אגוז, ואז מקציפים בחומץ ומתבלים במלח ופלפל.
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, blanch את אפונה שלג עד שהם ירוקים בהירים, על 20 שניות. עם כפית מחוררת, להעביר את אפונה שלג לתבנית אפייה ולהפיץ אותם להתקרר.
מוסיפים את הפרכוסים למים רותחים ומבשלים עד פריך במכרז, על 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר אותם לתבנית האפייה כדי להתקרר. חזור עם הגזר, מבשל אותם עד בקושי רך, על 4 דקות; להעביר אותם לתבנית האפייה.
מוסיפים את האפונה ומבשלים עד ירוק בהיר, על 1 דקה; להעביר אותם לתבנית האפייה.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את אפונה שלג, שעועית ירוקה, גזר, אפונה, עגבניות, לבבות של רומיין, בזיליקום טרגון.
מוסיפים את המוצרלה ואת קארי ויניגרט לזרוק היטב.