קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

סלט ירקות קיץ שמנת

סלט ירקות קיץ שמנת
סלט ירקות קיץ קרמי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההר ד ' אובר שלך. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ראשוני משרת 16 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 72 קלוריות. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח מתובל, שמנת, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 26%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: פסטה ירקות קיץ שמנת, סיר אחד עוף שמנת ופסטה ירקות קיץ, ו סלט ירקות קיץ.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו עגבניות, מלפפונים, בצל וצנוניות. בקערה קטנה, לשלב את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים לירקות וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3
מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
4
מגישים עם כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גבעת הציד של נהר קומאו שרדונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
ליין זה ניחוחות ריחניים של לימון/ליים על האף המאפיינים את הבושם המקסים מפירות הגדלים בגבעת הציד. ייצור 2013 הושפע מקפוא באביב והיבולים הבאים היו בערך חצי מהגודל הרגיל. הקיץ היה אחד הטובים ביותר שנרשם והענבים היו נקיים להפליא, בשלים וטעמים עזים, ויצרו יין בעל ריכוז ומורכבות עזים שיחיה זמן רב מאוד.