סלט כרוב אסייתי קפוא
סלט כרוב אסייתי קפוא יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר, שקדים חתוכים, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו סלט כרוב אסייתי, סלט כרוב אסייתי, ו סלט כרוב אסייתי (מתכונים דומים).
הוראות
Break block of ramen noodles into 10-inch skillet (reserve seasoning packet for another use).
מוסיפים שקדים וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה מומסת ושקדים ואטריות הם חום בהיר; מגניב.
מחממים סוכר, חומץ ורוטב סויה לרתיחה בסיר 2 ליטר, ערבוב לעתים קרובות. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים בשמן שומשום.
מערבבים תערובת סלט כרוב, פלפל, בצל וג ' ינג ' רוט בקערה גדולה.
יוצקים תערובת חומץ על תערובת סלט כרוב; לזרוק מעיל.
מניחים בתיק מקפיא או מיכל; לאטום תיק או לכסות מיכל בחוזקה.
מניחים תערובת אטריות בשקית במקפיא; שקית חותם. להקפיא סלט כרוב ותערובות אטריות לפחות 8 שעות או עד 1 שבוע.
תערובת קולסלאו להפשיר במקרר 30 דקות.
מפזרים בתערובת אטריות קפואות.
מגישים סלט כאשר מעט קפוא.
מגישים בתוך 8 שעות לפני סלט הופך צולע.