סלט כרוב סיני
אם יש לך לימון, mesclun, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט כרוב סיני, סלט כרוב סיני / סלט כרוב סיני, ו סלט כרוב עוף סיני מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את רוטב הויסין עם חומץ, מיץ ליים, שמן שומשום וסוכר, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
בסיר גדול, חום 1 אינץ ' של שמן צמחי ל 35
לשבור את האטריות ל 2 אשכולות שווים.
מוסיפים אשכול אחד לשמן החם; מטגנים עד שהאטריות מתנפחות ומלבינות, כ-5 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האטריות מגבות נייר כדי לנקז. חזור עם האשכול שנותר.
לסחוט את חצי הלימון לתוך קערה בינונית של מים. מקלפים את שורש הבדוק, חותכים אותו לרצועות 2 על 1/4 אינץ ' ומשרים את מי הלימון במשך 5 דקות.
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מוסיפים אותו לסיר ומבשלים על אש גבוהה עד פריך במכרז, על 3 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק את המסקלון עם כרוב אדום וירוק, סלרי, גזר, בצל ירוק, jicama, מלפפון, אפונה שלג, כוסברה ו בורדוק.
תוסיף את התחבושת ותזרוק למעיל.
תעביר את הסלט למגש. למעלה עם אטריות מטוגנות, מקשטים עם בזיליקום ומגישים מיד.