סלט ליונז
מיונז בצל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם בצל, אנדיב מתולתל, הרבס דה פרובנס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Salade Lyonnaise, מיונז בצל מודרני עם כרישה, לארדונים, ורכיכות Oeuf, ו מיונז בצל מודרני עם כרישה, לארדונים, ו Oeuf Mollet מ ' דניאל.
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד באופן שווה השחמה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
בינתיים, למלא סיר גדול עם 2 עד 3 סנטימטרים של מים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, לשפוך את החומץ, ולשמור את המים בבית רתיחה עדינה. לפצח ביצה לתוך קערה קטנה, ואז בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים רותחים, מחזיק את הקערה ממש מעל פני המים. חזור עם הביצים הנותרות. לחלוט את הביצים עד הלבנים הם המשרד החלמונים התעבו אבל לא קשה, 2 1/2 עד 3 דקות.
הסר את הביצים מהמים עם כפית מחוררת, טבול על מגבת מטבח כדי להסיר עודפי מים, ולאחר מכן למקם על צלחת חמה.
מחלקים את החסה הרומאית באופן שווה על פני ארבע צלחות, ומפזרים שום. מעל כל סלט עם עגבניות, בצל, בייקון וביצה עלומה.
לטאטא יחד את שמן הזית, חומץ יין אדום, חרדל דיז ' ון, סוכר, herbes de Provence, ומלח ופלפל בקערה. כפית את הרוטב על הסלט, או לשרת בצד.