סלט Niçoise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 693 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חרדל dijon, זיתים kalamatan, בולגור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט ניסואז, סלט ניסואז חם, ו סלט ניסואז (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 2 כפיות שמן זית עם 1/2 כפית חרדל דיז ' ון, 1 כפית חומץ יין אדום, 1 כפית מיץ לימון טרי, וקורטוב של פלפל. רוטב לזרוק עם 2/3 כוס מבושל בולגור.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בולגור מבושל
רגל טלה, מעצם
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8 (U-12) שרימפס
2
הוסף 1/2 כוס שעועית ירוקה מאודה, 6 עגבניות שרי, חצוי, 3 זיתים קלמטה קצוצים, 1 כף בצל אדום קצוץ, ו 2 1/2 אונקיות טונה אלבקור בת קיימא ארוזה בשמן, סחוט. זרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טונה מאלבקור דחוסה בשמן
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
זיתי קלמטה
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
3
מגישים מעל 1 כוס ארוגולה טרייה, מפזרים פטרוזיליה טרייה.