קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

סלט ניקויז

סלט ניקויז
את המתכון לסלט ניקוזה ניתן להכין בערך תוך 40 דקות . מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -29 גרם חלבון , 47 גרם שומן , ובסך הכל 668 קלוריות . , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. אם יש לכם תפוחי אדמה, זיתים יווניים, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, 30 שלמות, ותזונה פסקטרית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 78% , המנה הזו די טובה. סלט ניקואז , סלט ניקואז וסלט ניקויז הטוב ביותר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים את השמן, החומץ, החרדל, המלח, אבקת הבצל והפלפל; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר קטן ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים ומצננים; לחתוך לרבעים.
4
מניחים שעועית בסיר אחר ומכסים במים. להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 3-5 דקות או עד שהם רכים; מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מחלקים חסה בין שתי צלחות סלט; מעל תפוחי אדמה, שעועית, עגבניות, זיתים, ביצים וטונה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
מטפטפים רוטב.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, שמפניה, בורדו, בורדו לבן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן ושמפניה הן אפשרויות נהדרות לסלט ניקואז. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את ארבולדה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
ארבולדה שרדונה
ארבולדה שרדונה
ארבולדה שרדונה בצבע צהוב בהיר בהיר ויפהפה ומבושם מאוד באף, עם צד שופע מראה תווים בולטים של פירות טרופיים כמו פפאיה, אננס ומגע קל של מלון, יחד עם צד מורכב ועדין יותר שהתפתח בחבית ומזכיר אגוזי לוז, שקדים ומגע של טוסט. החך קרמי וארוך עם חמיצות טעימה המעניקה רעננות ומתח. זהו יין מורכב שופע צעירות ומבנה טוב המוביל לסיומת ארוכה, כולם מבטיחים אריכות ימים מצוינת בבקבוק.