את המתכון לסלט ניקוזה ניתן להכין בערך תוך 40 דקות . מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -29 גרם חלבון , 47 גרם שומן , ובסך הכל 668 קלוריות . , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. אם יש לכם תפוחי אדמה, זיתים יווניים, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, 30 שלמות, ותזונה פסקטרית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 78% , המנה הזו די טובה. סלט ניקואז , סלט ניקואז וסלט ניקויז הטוב ביותר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה קטנה מקציפים את השמן, החומץ, החרדל, המלח, אבקת הבצל והפלפל; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר קטן ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים ומצננים; לחתוך לרבעים.
4
מניחים שעועית בסיר אחר ומכסים במים. להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 3-5 דקות או עד שהם רכים; מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מחלקים חסה בין שתי צלחות סלט; מעל תפוחי אדמה, שעועית, עגבניות, זיתים, ביצים וטונה.
שרדונה, סוביניון בלאן ושמפניה הן אפשרויות נהדרות לסלט ניקואז. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את ארבולדה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
ארבולדה שרדונה
ארבולדה שרדונה בצבע צהוב בהיר בהיר ויפהפה ומבושם מאוד באף, עם צד שופע מראה תווים בולטים של פירות טרופיים כמו פפאיה, אננס ומגע קל של מלון, יחד עם צד מורכב ועדין יותר שהתפתח בחבית ומזכיר אגוזי לוז, שקדים ומגע של טוסט. החך קרמי וארוך עם חמיצות טעימה המעניקה רעננות ומתח. זהו יין מורכב שופע צעירות ומבנה טוב המוביל לסיומת ארוכה, כולם מבטיחים אריכות ימים מצוינת בבקבוק.