קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות86
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סטייק-פלפל

סלט סטייק-פלפל
נסו סלט פלפל סטייק, סטייק פלפל, ו סטייק פלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את הסטייקים בכל רחבי עם 1 כפית חרדל ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדלחרדל
סטייק.סטייק.
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
2
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הסטייקים ומבשלים עד להשחמה, 5 עד 6 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
4
העברה ללוח חיתוך. מחק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
5
מחממים 1 יותר שמן זית כף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא הפרעה, עד הזהב, על 2 דקות. מתבלים במלח וממשיכים לבשל, ערבוב, עד רק רך, 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מלחמלח
7
לטאטא את הפרמזן, שמנת חמוצה, 3 כפות מים, הנותרים 1 כף שמן זית 3 כפיות חרדל, גרגרי פלפל ירוק ומי מלח, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל שחור בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל ירוקפלפל ירוק
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
חרדלחרדל
מלחמלח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוסיפים את הפטריות, חסה, סלרי, עגבניות וקרוטונים וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קרוטוניםקרוטונים
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
סלריסלרי
9
חותכים את הסטייק לחתיכות בגודל ביס; מוסיפים לקערה וזורקים. מחלקים בין צלחות העליון עם יותר פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019