סלט סלמון יווני קלוי עם רוטב יוגורט דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי נענע, זיתים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. נסו עוגות סלמון פריכות עם רוטב יוגורט יווני, סלמון צלוי עם רוטב צלפים יוגורט, ו סלמון צלוי עם שמיר-רוטב יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור סלמון קלוי: מחממים התנור ל 450 מעלות F. קו גיליון בישול עם רדיד ושמן קל.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
2
תייבש את הסלמון. בדוק עצמות על ידי הפעלת היד שלך על הסלמון מהקצה הדק ביותר עד העבה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
3
הסר כל עצמות.
4
מפזרים את הסלמון עם 2 כפיות שמן, מלח גרידת לימון ופלפל. מבשלים את הסלמון עד רק מבושל דרך, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גרידת לימון
סלמון
שמן בישול
5
תן לסלמון להתקרר מעט, ואז להתפורר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
1
לטאטא את היוגורט, 1 כף מים, גרידת לימון, מיץ, מנטה, מלח ופלפל בקערה עד בשילוב.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.