סלט סלק קלוי בלסמי
סלט סלק קלוי בלסמי נטול גלוטן, וראשוני מנות ראשונות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 171 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 64 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת עיזים, חומץ בלסמי, סלק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 93%. הציון הזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט סלק קלוי עם ויניגרט בלסמי פטל, סלט סלק קלוי ואגוזי לוז עם רוטב בלסמי דבש, ו סלט סלק וארוגולה קלוי עם ויניגרט בלסמי מייפל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
עוטפים את הסלק בנפרד בנייר אלומיניום ומניחים אותם על תבנית. צולים אותם במשך 50 דקות עד 1 שעה, בהתאם לגודל שלהם, עד סכין חדה קטנה מוכנס באמצע מציין כי הם רכים. לגולל כל סלק ומניחים בצד במשך 10 דקות, עד מגניב מספיק כדי להתמודד. קלף את הסלק בעזרת סכין קטנה וחדה מעל פיסת נייר קלף כדי למנוע מכתים את קרש החיתוך שלך.
בינתיים מקציפים יחד את החומץ, שמן הזית, החרדל, 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל ומניחים בצד. בזמן שהסלק עדיין חם, חותכים כל אחד לשניים ואז כל חצי ל -4 עד 6 טריזים ומניחים אותם בקערת ערבוב גדולה. בזמן שאתם חותכים את הסלק, זרקו אותם עם מחצית מהוויניגרט (סלק חם סופג יותר ויניגרט), 1 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל. טעם לתבלינים.
מניחים את הארוגולה בקערה נפרדת וזורקים אותה עם מספיק ויניגרט להרטיב.
שמים את הארוגולה על מגש הגשה ואז מסדרים מעל את הסלק, השקדים וגבינת העיזים.
מזלפים ויניגרט נוסף, אם רוצים, מפזרים מלח ופלפל, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.