סלט עוף סיני
מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לך שקדים חתוכים, עטיפות וונטון, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט עוף סיני ללא אשמה-סלט זה קל, בריא ומלא טעם, סלט עוף סיני, ו סלט עוף סיני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לזרוק את כרוב נאפה, גזר, כוסברה בצל ירוק יחד כדי לשלב ולאחר מכן לכסות עם מים קרים.
תן ירקות פריך בזמן שאתה מכין את שאר הסלט.
מניחים את שברי השקדים על תבנית אפייה קטנה וטוסט ב 350 מעלות F (180 C) עד חום זהוב. הם יעברו מימין לשריפה בתוך שניות, אז שימו לב טוב להתקדמות שלהם.
מעבירים את השקדים לקערה קטנה.
הניחו את עטיפות וונטון על משטח שטוח והשתמשו במברשת מאפה כדי לצחצח בנדיבות משטח אחד בשמן זית. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך אותם לרצועות 1/4 אינץ ' ולתת לכל רצועה לסובב לפני הצבת אותם על תבנית אפייה ואפייה עד wontons הם חום זהוב ופריך. בסיר בינוני עם מכסה, להביא 8 כוסות מים ו 2 כפות מלח לרתיחה מתגלגלת.
מוסיף את מכרזי העוף לסיר, לכסות עם המכסה ולאחר מכן לכבות את החום. Poach עד העוף קורא טמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (כ 10 דקות). הזמן שנדרש כדי לבשל ישתנה בהתאם לגודל של העוף. בעוד העוף מתבשל, להכין קערה של מי קרח. כאשר העוף נעשה, לנקז אותו ולהוסיף את העוף למי הקרח כדי לעצור את הבישול. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס אותו ולהניח אותו בצד. בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיץ התפוזים, שמן צמחי, חומץ אורז, רוטב הויסין, רוטב סויה, שמן שומשום, מיץ זנגביל, מלח, חרדל ופלפל לבן עד emulsified.
מסננים את הירקות סלט ולהפעיל אותם דרך ספינר סלט, מלטף את כל המים הנותרים עם מגבות נייר.
מוסיפים את הירוקים לקערה יבשה. לזרוק את הסלט עם זרעי שומשום ו 2 / 3rds של הרוטב ולאחר מכן למקם אותו בקערה או מגש הגשה. למעלה עם השקדים, עוף, עטיפות wonton אפוי ויוצקים את שאר ההלבשה על גבי. הסלט צריך להיות מוגש ברגע שהוא לבוש.