אם יש לך צ'ילי, מנטה, צ' ילי שמנמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עוף פריך, סלט עוף פריך, ו סלט עוף פריך.
הוראות
1
חצי למלא ווק בינוני או מחבת עמוקה עם מים, מפזרים במחצית רוטב הדגים ומביאים לרתיחה. להנמיך את החום לרתיחה, להוריד את העוף לתוך המים ולכסות את המחבת עם מכסה. מבשלים במשך 10 דקות עד העוף מבושל דרך. הרם את העוף מהמים ולהשאיר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
בינתיים, מערבבים את רוטב הדגים שנותר בקערה גדולה עם מיץ לימון, סוכר, פלפל וצ ' ילי קצוץ. עצה בכרוב, גזר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
1 תות, קלוף
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)