סלט עניבת פרפר עם צדפות, זיתים שחורים, תפוזים ונענע
סלט עניבת פרפר עם צדפות, זיתים שחורים, תפוזים ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 541 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בצל, קלמטה, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ארוגולן ומנטה עם זיתים שחורים נרפאו בשמן, תפוזים וריקוטה סלטה, סלט שקיעה אלג'ירי (תפוזים, שומר וזיתים שחורים), ו סלק קלוי וגזר לבן עם זיתים ותפוזים שחורים.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את עניבות הפרפר עד שזה עתה נעשה, כ -15 דקות.
מסננים, שוטפים במים קרים, ומנקזים ביסודיות.
בינתיים, מתבלים את הצדפות עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני. לצרוב את הצדפות, בשתי קבוצות במידת צורך, עד חום ופשוט לעשות, 1 עד 2 דקות לכל צד.
באמצעות סכין נירוסטה, לקלף את התפוזים עד הבשר, הסרת כל החיקוי הלבן.
חותכים את החלקים מן הממברנות ולשים אותם בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
להוסיף את הנותרים 4 כפות שמן, מיץ לימון, זיתים, בצל, מנטה, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח 1/8 כפית פלפל. מערבבים לשלב.
מוסיפים את הפסטה והצדפות ומערבבים שוב.
המלצת יין: יין לבן או ros מפרובנס או אזור Languedoc-Roussillon של צרפת הגיוני עם זה; או יהיה זוג גם עם מנטה ואת טעם הזית המלוח של המנה.