סלט פירות חורף
סלט פירות החורף עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. גשו לסופר וקנו לימון, תפוזים, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט פירות חורף, סלט פירות חורף, ו סלט פירות חורף (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הסוכר, 2 כוסות מים, זרעי ג ' ינג ' ר וניל תרמיל בסיר. השתמש מקלף ירקות כדי להסיר רצועות רחבות של גרידה מן לימון 1 כתום, להוסיף לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ומבשלים 5 דקות. מקררים עד שקר.
בינתיים, לקלף את התפוזים הנותרים עם סכין קילוף, חיתוך לאורך העקומה הטבעית של הפרי. להחזיק תפוז מעל קערה גדולה לחתוך לאורך שני הצדדים של כל ממברנה כדי לשחרר את הקטעים, לתת להם ליפול לתוך הקערה. לסחוט כל קרום ריק כדי לשחרר את המיצים. חזור עם התפוזים הנותרים.
מוסיפים את המנגו, בננות, קיווי, קומקווט וזרעי רימון וזורקים בעדינות.
יוצקים את הסירופ על הפירות ומקררים בין לילה.
לפני ההגשה, להסיר את גרידת הדר, ג ' ינג ' ר תרמיל וניל. כפית את הפירות והסירופ לקערות.
כדי להסיר זרעי רימון, לחתוך את הפרי לרבעים, ואז להתפרק בקערת מים. דלג מעל המדרגה שצפה למעלה ולנקז את הזרעים.