סלט פסטה ארטישוק
סלט פסטה ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ארטישוק במרינדה, שמן זית, גרידת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלט פסטה ארטישוק, סלט פסטה ארטישוק, ו סלט פסטה ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה לזרוק את כל המרכיבים.
לשרת או לאחסן במקרר עד מוכן לשרת.
בצנצנת מייסון 1 ליטר, למקם את כל עשבי תיבול, גרידה, צ ' ילה, ופלפל.
יוצקים את שני השמנים לסיר וחום ל 200 מעלות F.
יוצקים את השמנים החמים לתוך הצנצנת ומכסים במגבת מטבח.
מניחים גזה על החלק העליון של הצנצנת ולהחליף את השפה החיצונית של המכסה. הפוך ומתח שמן לתוך מיכל הרצוי.