סלט פסטה חזיר והודו לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 175 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו בצל, ביצה קשה, רוטב פיקנטה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 40%, שהוא מוצק. טורקיה סלט חזיר עם ירקות, סלט פסטה חזיר, ו דיז'ון חזיר וסלט פסטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את הפסטה, החזיר, ההודו, הגבינה, הבצל, הסלרי והביצה. בקערה קטנה, לשלב את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
רוטב חמוציות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים מעל סלט; זורקים בעדינות לציפוי. מכסים ומקררים במשך 2 שעות לפני ההגשה.