סלט פסטה קר סיני
אם יש לכם כוסברה, פלפל, פסטה פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 94%. מתכונים דומים: על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים, סלט פסטה פסטו קר, ו מתכון סלט פסטה קר.
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה. לשטוף ולנקז. תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב חמאת בוטנים, מרק, רוטב סויה, שום, ופלפל אדום מרוסק.
מוסיפים פסטה, פלפל אדום פרוס, בצל ירוק וכוסברה; זורקים לשלב. לְצַנֵן.