קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פריסה עם שעועית ורוטב בייקון חם

סלט פריסה עם שעועית ורוטב בייקון חם
אם יש לך שאלוט, לחם איכרים, גבינת עיזים מתונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, אפרסק בגריל חם וסלט פריזי עם רוטב גבינת עיזים, ו ג'ל חמוציות עם סלט פריזה, צ' יפס דלעת ובייקון חם.

הוראות

1
לנקז ולשטוף את השעועית. בסיר בינוני, לשלב את השעועית עם עלה המפרץ, שום ו 4 כוסות מים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות חלקית ומבשלים את השעועית עד רך אבל לא רגשני, על 1 שעה; להוסיף 1/2 כפית מלח 10 דקות לפני שהם נעשים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
שעועיתשעועית
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים את השעועית ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. זרוק את עלה המפרץ ושום.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
שעועיתשעועית
3
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
לזרוק את קוביות הלחם עם 2 כפיות של שמן זית ולסדר שכבה אחת בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים במשך כ 8 דקות, או עד הזהב אבל לא יבש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
במחבת בינונית לא מגיבה, מטגנים את הבייקון בחום גבוה בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
מוסיפים את 2 כפות הנותרים שמן זית לשומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל חום, על 7 דקות. מערבבים בחומץ,מתבלים במלח ופלפל וחמים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
חומץחומץ
10
בקערה גדולה, לזרוק את frise עם שעועית, בייקון, קרוטונים קלויים ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
עגבנייהעגבנייה
בייקוןבייקון
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
תוסיף את התחבושת ותזרוק.
12
מוסיף את גבינת העז ולזרוק בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
13
מגישים באופן מיידי.
14
המלצת יין: הטעמים הגארליקים והמעושנים מציעים לבן יבש, וגבינת העז מצמצמת את הבחירה לסוביניון בלאן טארט, פריך. חפש את המונולוג פלורה ספרינגס 1994 או גבעות גריץ ' פום בלאן, שניהם מקליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ייןיין