אם יש לך שאלוט, לחם איכרים, גבינת עיזים מתונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, אפרסק בגריל חם וסלט פריזי עם רוטב גבינת עיזים, ו ג'ל חמוציות עם סלט פריזה, צ' יפס דלעת ובייקון חם.
הוראות
1
לנקז ולשטוף את השעועית. בסיר בינוני, לשלב את השעועית עם עלה המפרץ, שום ו 4 כוסות מים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות חלקית ומבשלים את השעועית עד רך אבל לא רגשני, על 1 שעה; להוסיף 1/2 כפית מלח 10 דקות לפני שהם נעשים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
שום
שעועית
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים את השעועית ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. זרוק את עלה המפרץ ושום.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
שום
שעועית
3
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
לזרוק את קוביות הלחם עם 2 כפיות של שמן זית ולסדר שכבה אחת בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים במשך כ 8 דקות, או עד הזהב אבל לא יבש.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
במחבת בינונית לא מגיבה, מטגנים את הבייקון בחום גבוה בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
8
מוסיפים את 2 כפות הנותרים שמן זית לשומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל חום, על 7 דקות. מערבבים בחומץ,מתבלים במלח ופלפל וחמים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שאלות
חומץ
10
בקערה גדולה, לזרוק את frise עם שעועית, בייקון, קרוטונים קלויים ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
עגבנייה
בייקון
שעועית
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
תוסיף את התחבושת ותזרוק.
12
מוסיף את גבינת העז ולזרוק בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
13
מגישים באופן מיידי.
14
המלצת יין: הטעמים הגארליקים והמעושנים מציעים לבן יבש, וגבינת העז מצמצמת את הבחירה לסוביניון בלאן טארט, פריך. חפש את המונולוג פלורה ספרינגס 1994 או גבעות גריץ ' פום בלאן, שניהם מקליפורניה.