סלט צדפות בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט צדפות בגריל. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך שמן זית, עלי נענע, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו סלט צדפות בגריל, סלט צדפות בגריל, ו סלט צדפות בגריל קריבי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מפזרים 1/4 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח על צדפות ומלפפון. מסדרים שכבה אחת על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 3 דקות בכל צד או עד צדפות נעשים מלפפון מסומן היטב.
הסר מהחום; מלפפון לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מערבבים 1/8 הנותרים מלח, מיץ ושמן בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים מלפפון, חסה, אבטיח, נענע; לזרוק בעדינות מעיל. מחלקים את תערובת אבטיח באופן שווה בין 4 צלחות. למעלה כל מנה עם 3 צדפות ו 2 פרוסות אבוקדו.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי.
בחירה בת קיימא: כל הצדפות, בין אם מעובדות, נתפסות על ידי צוללן או נתפסות על ידי חיות בר, הן אפשרויות נהדרות.