קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות63
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קינואה בקארי עם מלפפון-מנטה Raita

סלט קינואה בקארי עם מלפפון-מנטה Raita
מתכון קארי קינואה סלט עם מלפפון-מנטה Raita יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, נענע, אבקת קארי מדראס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט קינואה בקארי עם מלפפון-מנטה Raita, מרק מלפפון קר עם לימון נענע קינואה, ו שיפודי הודו קארי עם מלפפון Raita (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להוסיף אבקת קארי ושום למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להוסיף קינואה 2 כוסות מים; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 16 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
מיםמים
4
הסר מהחום; מערבבים במלח. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
5
מוסיפים מנגו והבא 4 מרכיבים קינואה מקורר; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
מנגומנגו
6
מערבבים היטב מלפפון, מנטה, ויוגורט בקערה קטנה; מערבבים היטב. מחלקים תרד באופן שווה בין 6 צלחות, ומעל כל מנה עם תערובת קינואה כ 3/4 כוס וכ 2 כפות raita.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
תרדתרד
קינואהקינואה
יוגורטיוגורט
RaitaRaita
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. הכרמים הווקאליים Alfaro Vineyard Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
כרמי Vocal Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
כרמי Vocal Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
זה 100% המבנה של גרונר Veltliner מעורר קנאה. בשילוב עם תרסיס המלח הקריר ממפרץ מונטריי ותסיסה של 50% חבית, הפרופיל ממשיך להרשים במורכבותו בין פירות פרדס ירוקים ועולה. גימור מרענן ורענן משקף את המאפיינים הקלאסיים של פלפל לבן ומינרליות סטונית עם מעט מליחות.