סלט קפרזה
סלט קפרזה נטול גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני תוספת. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, מוצרלה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו אינסלטה קפרזה כל ' אמריקה (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי), סלט קפרזה, ו סלט קפרזה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מודדים את החומץ הבלסמי ויוצקים לסיר. הביאו אותו לרתיחה עדינה על אש נמוכה. מבשלים אותו עד שהחומץ הבלסמי הצטמצם לזיגוג סמיך ויפה (אך עדיין נשפך), בערך 15 דקות. ועוד דבר אחד, הבית שלך יסריח. אבל זה סוג טוב של סירחון, זה סירחון חומץ. אפשר להפחתה להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
כאשר אתה מוכן להרכיב את הסלט, לחתוך את העגבניות לפרוסות עבות. מסדרים אותם על מגש, לסירוגין עם פרוסות המוצרלה. תוחבים את עלי הבזיליקום השלמים בין פרוסות העגבנייה והגבינה.
טפטוף על הפחתה בלסמי מדהים, כמעט שחור. ואז מזלפים שמן זית בזרם דק מעל. לבסוף מפזרים מלח ופלפל.
אתה צריך את זה בחיים שלך. לעשות את זה היום החברים שלי.