סלט קראנץ קיץ
סלט קראנץ קיץ לוקח על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 81 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. אם יש לך שמן זית, מיץ לימון, עשבי תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט קראנץ ' סיני-סלט פריך עם רוטב מזרחי מושלם עבור אחר צהריים קיץ, לחמניות קיץ Veggie Crunch, ו מתכון סלט קראנץ החורף (עם רוטב פיצוצים) סלט Reci.
הוראות
בקערה, לזרוק פטריות עם חצי מיץ לימון ולהניח בצד את מיץ לימון יהיה לרכך את הפטריות. Blanch את השעועית במים מלוחים רותחים במשך 5-6 דקות עד שהם עדיין יש מחנק, אבל הם לא חורק, ואז לנקז להתקרר במים קרים.
לזרוק את השעועית והפטריות יחד בקערה עם עשבי תיבול ומתבלים עם מלח ופלפל. לזרוק דרך העגבניות, הנותרים מיץ לימון ושמן זית לפזר עם פרמזן רק לפני ההגשה.