סלט שירזי הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים עלה, עגבניות ירושה, מלפפונים חממהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מדהים. נסו סלט שירזי, סלט שירזי, ו סלט עגבניות ונענע (שירזי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בצל אביב וחומץ בקערה קטנה; בואו לשבת 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
חומץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
ניקוז.
3
לזרוק בצל אביב, מלפפונים, שום, כל העגבניות, 1/4 כוס מיץ ליים, ו 2 כפות שמן בקערה גדולה; העונה עם מלח ופלפל ולזרוק בעדינות עם הידיים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל אביב
מיץ ליים
מלפפון
עגבנייה
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
להעביר סלט למגש, הזמנת קערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים עשבי תיבול הנותרים 1/4 כוס מיץ ליים ו 2 כפות שמן לקערה שמורה; העונה עם מלח ופלפל ולזרוק למעיל. תערובת עשב תל מעל סלט.