כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: שעועית שחורה וסלט תירס-סלט מקסיקני חריף / מנות ראשונות, סלט שעועית מקסיקנית, ו סלט שעועית מקסיקנית.
הוראות
1
מסננים ושוטפים את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
מערבבים שעועית, בצל, פלפל אדום, כוסברה ותירס גדול מאוד bowl.In קערה קטנה, לטאטא יחד מרכיבים שנותרו למעט אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים רוטב על שעועית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מפזרים קורטוב של אבקת צ ' ילי על החלק העליון של הסלט.מכסים ומקררים ביסודיות.לפני ההגשה, לזרוק סלט שוב, ואז להוסיף עוד קורטוב של אבקת צ ' ילי ולהפיץ אבוקדו על החלק העליון של הסלט.(אל תוסיף את האבוקדו עד ממש לפני ההגשה.).
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות אדלשיים פינו נואר (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.