סלט שרימפס ודייקון עם רוטב Ume-Shiso
סלט שרימפס ודייקון עם רוטב Ume-Shiso נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 174 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ שזיף umeboshi, סוכר חום, עלי shiso, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט שרימפס ודייקון עם רוטב Ume-Shiso, סלט דייקון / סלט צנון עם רוטב שזיפים יפני, ו סלט אבוקדו, אשכוליות ושיסו.
הוראות
באמצעות פורס, לחתוך דייקון לאורך לפרוסות דקות מאוד (ראה הערה טבחים, להלן). משרים בקערה של מים קרים מלוחים קלות, מקורר, 30 דקות.
בעוד דייקון סופג, לזרוק שרימפס עם שמן 1/8 כפית פלפל.
מחבת גריל חום מעל חום בינוני גבוה עד חם, ואז לבשל שרימפס, מפנה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 2 עד 4 דקות בסך הכל.
להקציף יחד מירין, vinegars, רסק שזיף, רוטב סויה, וסוכר חום בקערה בינונית.
מוסיפים שמן בזרם איטי, מקציפים. מערבבים עלים shiso.
מערבבים שרימפס לתוך ההלבשה.
לנקז דייקון היטב. יש לשטוף וללטף יבש, ולאחר מכן לחלק בין 6 צלחות. באמצעות כפית מחוררת, למעלה עם שרימפס.
מגישים טפטוף עם כמה רוטב שנותר.
* * דייקון מגיע בצורות ובגדלים רבים; ייתכן שיהיה עליך לחתוך או לרבעון את היצירה שלך כדי לקבל פרוסות על 5 על ידי 1 אינץ'. זה יכול להיות ספוג עד 3 שעות.* שרימפס ניתן לבשל 30 דקות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.* רוטב, ללא עלים shiso, יכול להתבצע 3 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. מערבבים עלים shiso (וחסילונים) ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.