לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלט שרימפס לימון-לינגוויני. מתכון פסקטרי זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 470 קלוריות. אם יש לכם חומץ יין, מלח, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: שרימפס עם לימון לינגוויני, לינגוויני עם שרימפס ושמן לימון, ו לינגוויני עם שרימפס ושמן לימון.
מבשלים לינגוויני לפי הוראות החבילה, מוסיפים אספרגוס במהלך 3 הדקות האחרונות; מסננים ושוטפים במים קרים. בקערה גדולה שלבו את השמן, גבינת הפרמזן, מיץ הלימון והקליפה; מוסיפים תערובת לינגווינית וזורקים למעיל.
ניתן לשלב שרימפס עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה מרגריטה פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריגיו
צהוב קש חיוור. ניחוח נקי ופריך עם רמזים עזים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני יוצא לדרך במתיקות קלה בגימור ארוך ומלא טעם עדין וחריף.