סלט שרימפס עם מיונז צ'ילה אדום וצ' יפס תירס כחול
סלט שרימפס עם מיונז צ'ילה אדום & צ' יפס תירס כחול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 1206 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 79 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילה אנצ' ו, בצל, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ ליים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכל מלאך ליים עם זיגוג ליים ופיסטוקים כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צ'ילה ירוקה עם מיונז צ' יפוטלה, שרימפס וסלט אננס, מטבלים כפולים אדומים ולבנים עם שבבי תירס כחולים, ו סלסת ג'יקמה פריכה עם שבבי תירס כחולים.
הוראות
מקציפים יחד את כל החומרים בקערה קטנה, מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
שלב בקערה גדולה את השרימפס, הסלרי והבצל האדום.
מוסיפים את מיונז הצ ' ילי האדום ומקפלים בעדינות לשילוב, מתבלים במלח ופלפל. ניתן להכין עד 8 שעות מראש ולאחסן מכוסה במקרר.
מחממים גריל, מחבת גריל או מחממים מראש את הברוילר. חמאה משני צידי כל לחמניה ומתבלים במלח ופלפל. צולים חמאה-צד כלפי מטה או צולים חמאה-צד עד להזהבה קלה. מחלקים את סלט השרימפס בין הלחמניות ומעליהם חלק משבבי התירס הכחולים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -35 דולר.
![אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי]()
אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי
מוסמך ביודינמי ותרגול מאז 1998, הדומיין מחזיק ב -35.5 דונם של כרמים בלמעלה מ -88 חלקות נפרדות הפרושות על הכפרים אפיג, נוטלטן, איטרסווילר, ריבובילווילואלבואט. הענבים נקצרים ביד, נלחצים בעדינות ומותססים בשמרים מקומיים עד לייבוש מלא. היין מיושן אז, סור שקר, בחביות עץ אלון ישנות 228 ליטר, למשך 9 חודשים.