קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שרימפס תאילנדי עם רוטב חריף חמוץ

סלט שרימפס תאילנדי עם רוטב חריף חמוץ
סלט שרימפס תאילנדי עם רוטב חריף חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 293 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, רק מעטים מאוד אהבו את המנה האסייתית הזאת. גשו לסופר וקנו סרירצ'ה, סוכר, עלי נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס צלוי סלט תאילנדי עם רוטב בוטנים חריף, סלט מלפפון תאילנדי עם רוטב צ'ילי חמוץ, ו סלט טאקו עם רוטב חמוץ ומתובל.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מלחמלח
2
מוסיפים שרימפס למחבת במהלך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
ניקוז.
5
מערבבים מיץ, סוכר, Sriracha, ורוטב דגים בקערה גדולה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
SrirachaSriracha
מיץמיץ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים תערובת פסטה, חסה ו-4 המרכיבים הבאים (דרך כוסברה) לתערובת מיץ; זורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
חסהחסה
מיץמיץ
פסטהפסטה
7
מניחים על תערובת 2 כוסות פסטה על כל אחד 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
8
מפזרים כל מנה עם 4 כפיות קשיו.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.