סלט תפוחי אדמה מתובל נטול גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ושלם 30 תוספת. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 589 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, פטרוזיליה, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה דל שומן, סלט תפוחי אדמה חדש, ו סלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים היטב ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
3
בקערה גדולה מקציפים יחד את המיונז, מיץ הלימון, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, הזיתים, הפימינטוס והפטרוזיליה וזורקים לשילוב.