סלט תפוחי אדמה גרמני
סלט תפוחי אדמה גרמני נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך סוכר, בייקון, תפוחי אדמה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים תפוחי אדמה חתוכים במים מומלחים קלות עד מזלג מכרז.
חותכים בייקון לחתיכות קטנות וחום בקלילות במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים עד בייקון הוא השחמה בצל זהוב, על 5 דקות.
מערבבים 3 כפות סוכר בחומץ וטעם מדולל; מוסיפים יותר סוכר אם אתה אוהב רוטב מתוק.
מוסיפים חומץ וסוכר למחבת ומערבבים עד שהנוזל מחומם.
מוסיפים תערובת לתפוחי אדמה חתוכים לקוביות וזורקים בעדינות.
מקשטים עם כמה עלים של פטרוזיליה קצוצה, אם תרצה, ומגישים חמים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
רולינג סטון, פרטים ומגזינים אחרים. היא גרה בניו ג ' רזי עם בעלה, נתן.