סלט תפוחי אדמה גרמני
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר. מכסים במים.
חום לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה 20 דקות או עד תפוחי אדמה רכים.
ניקוז. מגניב לחתוך לקוביות.
מערבבים מרק, חומץ, קמח, סוכר, זרעי סלרי, מלח ופלפל שחור בסיר.
מוסיפים בצל. מבשלים עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות או עד בצל הוא רך.
לזרוק תפוחי אדמה, פטרוזיליה תערובת מרק עד מצופה שווה.