קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט תפוחי אדמה וסלט חזיר בסגנון גרמני

סלט תפוחי אדמה וסלט חזיר בסגנון גרמני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה בסגנון גרמני וסלט חזיר. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 382 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלפל, סלרי, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני, סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני עם בשר חזיר, ו סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני.

הוראות

1
תפוחי אדמה קיטור באוניית ירקות להגדיר מעל 1 אינץ ' של מים רותחים בסיר 4-5 ליטר רחב, מכוסה, עד רך כאשר פירסינג עם סכין חיתוך, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
בינתיים, לבשל אספרגוס בסיר 4-5 ליטר רחב של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק מכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
להעביר אספרגוס עם מלקחיים לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
חותכים את טיפים מילואים, ואז לחתוך גבעולים לחתיכות 1 אינץ'.
6
הוסף טיפים וגבעולים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
העברה עם כף מחורצת מגבות נייר לניקוז, הזמנת טפטוף בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
לאחר תפוחי אדמה התקררו כדי חם, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
10
מוסיפים לקערה עם אספרגוס, יחד עם בייקון, בשר חזיר, סלרי, בצל, פטרוזיליה וחמוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
11
להחזיר מחבת עם טפטוף בייקון לחום גבוה למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים שמן, ואז מקציפים בחומץ, סוכר, חרדל, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 30 שניות. מיד לשפוך רוטב חם על סלט תפוחי אדמה לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

מרכיבים