סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה ופסטו
סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה ופסטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 8 ומחירו 2.57$ למנה . מנה אחת מכילה 232 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים לתינוק, שעועית ירוקה, צנוברים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 90% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה פסטו עם שעועית ירוקה , בזיליקום, פרמזן ושעועית ירוקה. סלט ה"פסטו" וסלט פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותירס .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים ומוסיפים קורט גדול של מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים לרתיחה ומבשלים עד לריכוך, כ-15 דקות. השתמשו בכף מחוררת או בעכביש כדי להוציא את תפוחי האדמה לקערה.
מוסיפים את השעועית הירוקה למים הרותחים ומבשלים עוד 3 דקות.
מוסיפים לקערה של מעבד מזון את הבזיליקום, שמן הזית, הצנוברים, הפרמזן, השום ומעט מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את הפסטו לתפוחי האדמה שעדיין חמים ומערבבים הכל יחד.
מסננים את השעועית הירוקה למסננת בכיור ושוטפים כדי לעצור את הבישול.
מגישים חם או צונן. ניתן להכין יום אחד קדימה.