סלט תפוחי אדמה עם תירס ועגבניות שרי
סלט תפוחי אדמה עם תירס ועגבניות שרי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו בצל, תירס אוזניים, תפוחי אדמה סגולים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה טוב. נסו סלט תירס צ'ילה אדום עם לימות ועגבניות שרי, סלט אורזו עם תירס, ארוגולן ועגבניות שרי, ו סלט תירס בגריל עם עגבניות שרי ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים תפוחי אדמה לרתיחה בסיר בינוני של מים מלוחים היטב רק כדי לכסות. להפחית את החום ומבשלים עד רך רק כאשר פירסינג (או לחתוך אחד לשניים ולנסות את זה).
להקציף 1/2 כוס שמן, חומץ, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פלפל בקערה קטנה.
בצל מטובל הנותרים 2 כפות. שמן עד שקוף.
מוסיפים שום ומבשלים 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים תירס וחום עד רק התחמם. עונה עם הנותרים 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל ולתת מגניב.
לנקז תפוחי אדמה ולתת לעמוד עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. לטעום שמץ של עור; לקלף אם מר.
חותכים תפוחי אדמה לחתיכות בגודל ביס ולזרוק עם 1/2 של ויניגרט.
מוסיפים תערובת תירס מקורר, עגבניות ומרג ' ורם.
טפטוף עם ויניגרט שנותר לטעום ומערבבים בעדינות יחד.