סלט תרד-אורזו עם שרימפס הוא פסקטריאן מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 4 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אורזו, גבינת פטה, זיתים שנרפאו בשמן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו סלט תרד אורזו, סלט תרד ואורזו, ו סלט תרד ואורזו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את הברוילר. הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את האורזו ומבשלים עד לדרגת אל דנטה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
3
מסננים, שוטפים במים קרים ומנערים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
בינתיים זורקים בקערה גדולה את התרד, הצנוניות, המלפפון, הבצל, הזיתים, הנענע, הפטרוזיליה ו 1/3 כוס כל מיץ לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
ענפי שמיר שנקטפו
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את האורזו ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
6
זורקים את השרימפס עם 2 כפות הנותרות כל מיץ לימון ושמן זית בקערה. מסדרים על תבנית צלייה מרופדת בנייר כסף וצולים עד שהיא ורודה מעט, 1 עד 2 דקות. הופכים וצולים עד שהם רק מבושלים, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מחלקים את הסלט בין הצלחות. מעליו את השרימפס, מפזרים את הפטה ומתבלים בפלפל.