קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

סלט תרד בייקון חם

סלט תרד בייקון חם
סלט תרד בייקון חם דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 71 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם תרד לתינוק, מלח ופלפל, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תרד ובייקון חם, סלט תרד עם רוטב בייקון חם, ו סלט תרד עם רוטב בייקון חם.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר בייקון למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מסננים, שומרים 1 כף טפטופים. מערבבים קמח לטפטופים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
בקערה גדולה, היכו ביצה; מוסיפים מים, חומץ, סוכר, מלח ופלפל. יוצקים לאט למחבת. מביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץחומץ
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
5
מניחים תרד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מסירים את הרוטב מהאש; מערבבים פנימה בייקון שמור. מיד כף הכמות הרצויה מעל תרד; להוסיף קרוטונים; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
תרדתרד
בייקוןבייקון
7
מגישים חם.
8
חנות שאריות ההלבשה במקרר עד 2 ימים. לפני ההגשה מחממים מחדש על אש נמוכה רק עד לחימום.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא חיית המחמד הנקמה של הטבע, נאט רוז פאסד. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
חיית המחמד הנקמה של הטבע נט רוז
חיית המחמד הנקמה של הטבע נט רוז
תווים של פטל ופירות יער עם כמה רמזים לאשכולית. לאחר מספר דקות, היין יציג כמה ניחוחות קלמנטיין ואפרסק לבן. היין באמת חי. היין ממלא את הפה כמשי ויבש (אין שאריות סוכר) אבל הפירותיות בחיך נוטה לגרום לך לחשוב אחרת – החומציות מתונה, והגמר עובר לריבת תאנים רומזת בנגיעה זעירה של מליחות (כמו רוח אוקיינוס).