קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות53
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט תרד וסלק

סלט תרד וסלק
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית, מיץ לימון, קרם בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית נסו סלט תרד סלק, סלק חם וסלט תרד, ו סלט תרד וסלט סלק עם עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים סלק במחבת צלייה; טפטוף עם 1 כפית קרם בלסמי. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
סלק צלוי בתנור שחומם מראש עד למכרז, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
חותכים סלק לחתיכות בגודל ביס; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
5
מערבבים תרד, אגוזי מלך, גבינת עיזים, בצל אדום כבוש, ובצל מטוגן צרפתי בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בצל אדוםבצל אדום
תרדתרד
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מקציפים מיץ לימון, קרם בלסמי 1/4 כוס, שמן זית, מלח ופלפל שחור בקערה; לשפוך על סלט. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה