סלטימבוקה עוף עם מחית בזיליקום
עוף saltimbocca עם מחית בזיליקום נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חזה עוף, עלי בזיליקום, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ריסוק תפוחי אדמה אדום בזיליקום צ'ייב, מחית שום, בזיליקום ושמן זית, ו בקלה לימון עם מחית שעועית בזיליקום.
הוראות
הפוך את המחית: מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים במשך 15-20 דקות עד במכרז.
לנקז ולרסק היטב. מערבבים בחלב, ואז פרמזן ובזיליקום. מתבלים בפלפל שחור וחמים.
בינתיים, לשבת חזה עוף על לוח לחתוך אותם אופקית משאיר צד אחד מחובר. לפתוח אותם כמו ספר ולהניח עלה בזיליקום על גבי כל אחד, בראש עם פרוסה של פרושוטו. מאובטח עם מקל קוקטייל.
מחממים את השמן במחבת גדולה ולא דביקה ומוסיפים את שדי העוף, את הצד התחתון. מבשלים 2-3 דקות עד הזהב, ואז להתהפך ומבשלים 2 דקות יותר.
יוצקים מעל Marsala ולאפשר בועה במשך 1 דקות.
מוסיפים את המניה ומבשלים במשך 5 דקות עד העוף מבושל. הרם את העוף החוצה, לכסות כדי לשמור על חם, ואז להרתיח את מיצי פאן כדי להפחית קצת.
מגישים עם מחית בזיליקום וסלט ירוק בצד, אם אתה רוצה.