קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

סליידרים עם מיונז צ'יפוטלה

סליידרים עם מיונז צ'יפוטלה
סליידרים עם מיונז צ'יפוטלה לוקחים בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 36 גרם שומן ובסך הכל 490 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.59 דולר למנה. אם יש לכם מיונז צ'יפוטלה, צ'יפוטלס ברוטב אדובו, לחמניות המבורגר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סליידרים עם מיונז צ'יפוטלה , סליידרים עם מיונז עשבי תיבול , ומחליקים שעועית שחורה עם מיונז אבוקדו .

הוראות

1
מוסיפים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
סליידרים: מחממים את הגריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
יוצרים מהבשר מנות של 2 עד 3 אונקיות, ארוזות היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מניחים את המחוונים על הגריל. המתן עד שהם יהיו יפים וקרושים בצד הראשון, בערך 4 עד 5 דקות ואז הפוך ומבשל עוד 4 דקות. כאשר הסליידרים כמעט מוכנים, מעלים את הגבינה הרצויה וסוגרים את הגריל, מניחים לגבינה להימס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מניחים את הסליידר על לחמניות מיני המבורגר ומעליה מיונז צ'יפוטלה וכל תוספות רצויות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור Slider. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין
NV Ruinart, יין