סליידרים עם מיונז צ'יפוטלה
סליידרים עם מיונז צ'יפוטלה לוקחים בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 36 גרם שומן ובסך הכל 490 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.59 דולר למנה. אם יש לכם מיונז צ'יפוטלה, צ'יפוטלס ברוטב אדובו, לחמניות המבורגר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סליידרים עם מיונז צ'יפוטלה , סליידרים עם מיונז עשבי תיבול , ומחליקים שעועית שחורה עם מיונז אבוקדו .
הוראות
מוסיפים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
סליידרים: מחממים את הגריל על אש בינונית-גבוהה.
יוצרים מהבשר מנות של 2 עד 3 אונקיות, ארוזות היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את המחוונים על הגריל. המתן עד שהם יהיו יפים וקרושים בצד הראשון, בערך 4 עד 5 דקות ואז הפוך ומבשל עוד 4 דקות. כאשר הסליידרים כמעט מוכנים, מעלים את הגבינה הרצויה וסוגרים את הגריל, מניחים לגבינה להימס.
מניחים את הסליידר על לחמניות מיני המבורגר ומעליה מיונז צ'יפוטלה וכל תוספות רצויות אחרות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור Slider. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין