סלמון & מלפפון פיתולים
סלמון & פיתולי מלפפון לוקח בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 13 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מלפפון, סלמון נרפא סלק, קרם fraîche, וגלידת לימון. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו נגיסות סלמון ומלפפון, סירות סלמון ומלפפון, ו סלמון עם סלט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את המלפפון באלכסון לפרוסות בעובי 0.5-1cm. לסובב את רצועות הסלמון סביב פרוסות מלפפון, ולאחר מכן לארגן על צלחת הגשה.
מערבבים יחד את frache קרם, מיץ לימון וקצת מלח, ואז לגרוף קצת על גבי הסלמון.
מפזרים קצת פלפל שחור וגרידת לימון לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.